dilluns, 11 de febrer del 2019

ASSEMBLEA ANUAL 2019

10:07


Aquest passat dijous 7 febrer va tenir lloc l’assemblea anual de Dones per Sant Quirze a la masia Can Feliu, on es va aprovar la planificació anual d’activitats 
Durant l’acte es va procedir a donar comptes de l’informe de gestió del 2018 així com del balanç econòmic. Es van explicar les activitats organitzades per Dones per Sant Quirze durant el 2018, a més de les activitats periòdiques de manualitats i Mindfullness, i la oferta del Taller de Veu. 
Destaquen el tradicional Festival per les Dones al mes de març en col•laboració amb el Casal d’Avis i on es van recollir més de 150 kg d’aliments per l’ONG local Les Fonts Solidària, els sopars-debat sobre temes d’interès per les dones, l'espectacle a càrrec d'en Josema "l'Art de L'emoció" contra la violència masclista o la participació en els actes de la marató de TV3, entre d’altres. 

Per aquest any 2019 la proposta d’activitats també es centra en el màxim de difusió de l’objectiu de Dones per Sant Quirze, que és treballar per una societat més justa i igualitària. 
Durant el mes de març, mes de les dones, es participarà amb la realització d’una xerrada oberta sobre Assetjament" amb la psicòloga Sònia Romero, que serà dijous 21 de març. Així mateix, es realitzarà per 9é any consecutiu, el tradicional Festival per les Dones en col•laboració amb el Casal d’Avis, on també es tornaran a recollir aliments per les Fonts Solidària, serà el dissabte 16 de març a les 18h.