dissabte, 20 de febrer del 2016

PLANIFICACIÓ ACTIVITATS 2016 DONES PER SANT QUIRZE

12:43ASSEMBLEA ANUAL DONES PER SANT QUIRZE
 
Aquest passat dimarts 16 febrer va tenir lloc l’assemblea anual de Dones per Sant Quirze a la masia can feliu, on es va aprovar la planificació anual d’activitats i es va procedir a l’ampliació de la junta directiva, formada per Sílvia Peralta com a presidenta de l’entitat, Linda Lara, secretària, Amparo Flamerich, tresorera, la responsable de comunicació Lola Romero i les vocals, Maria Gil i Núria Pérez Mullor.
 
Durant l’acte es va procedir a donar comptes de l’informe de gestió del 2015 així com del balanç econòmic. Es van explicar les més de 20 activitats organitzades per Dones per Sant Quirze durant el 2015, a més de les activitats periòdiques de manualitats i reiki que aquest any s’han ampliat amb els tallers de veu, de country i el mamifit. Destaquen el tradicional Festival per les Dones al mes de març en col·laboració amb el Casal d’Avis i on es van recollir més de 300 kg d’aliments per l’ONG local Les Fonts Solidària, els sopars-debat sobre temes d’interès per la salut de les dones així com la matinal contra la violència masclista que va tenir lloc al mes de novembre i que va aplegar un gran nombre de participants. També es va fer esment del projecte Dona un pas més, subvencionat per l’obra social de la Caixa pel seu valor social, de suport a les dones que pateixen o han patit situacions de maltractaments.

Per aquest any 2016 la proposta d’activitats també es centra en el màxim de difusió de l’objectiu de Dones per Sant Quirze, que és treballar per una societat més justa i igualitària.

 
Al mes de març es realitzarà per 7é any consecutiu, el tradicional Festival per les Dones en col·laboració amb el Casal d’Avis i on també es tornaran a recollir aliments per les Fonts Solidària, serà el dissabte 12 de març a les 18 h. Per altra banda, al mes d’abril es realitzarà una Xerrada de prevenció de relacions abusives en les parelles joves, xerrada oberta a tothom i especialment als pares i mares amb fills i filles adolescents o pre-adolescents, que tindrà lloc dijous 7 abril a les 19 h al centre de dones.

 
Podeu consultar i anar seguint les nostres activitats al blog:


Us hi esperem a tots i totes!