dimecres, 25 de novembre del 2020

#25N - Per tu, per totes

14:34

Presentem un video "per tu, per totes" que compta amb la presencia de 30 dones relacionadess amb el municipi de Sant Quirze del Vallès"


Aquesta edició compta amb la presència de trenta dones relacionades amb el municipi de Sant Quirze del Vallès que, mitjançant paraules, frases i expressions, discriminen la violència envers les dones i volen recriminar que el problema de la violència no pertany només a les dones maltractades, sinó a les polítiques municipals i generals. Volen també aplaudir la valentia que tenen moltes dones per donar el pas i conscienciar la resta de la població. 

Hem apurat fins l’últim moment per veure si podríem organitzar l’espectacle que realitzem cada any, però no ha sigut possible. Així doncs, hem organitzat un nou format, aquesta vegada donant veu a totes les dones del municipi que han volgut participar en aquest vídeo, a qui volem agrair el seu suport i entrega des del primer moment.

Josema, director artístic de l’espectacle “L’Art de l’emoció” aquesta vegada presenta un projecte per aquest 25 de novembre que, tot i ser diferent per la pandèmia, segueix sent igual d’important que la resta.

Podeu veure el video al nostre facebook.

https://www.facebook.com/dones.persantquirze.1