divendres, 26 d’octubre de 2018

INTERESSANT XERRADA "HOMES VERSUS VIOLÈNCIA MASCLISTA I IGUALTAT DE GÈNERE"

22:29


Ahir va tenir lloc aquest sopar-debat amb el Bernat Escudero, president de l'associació Homes Igualitaris que ens va explicar la visió dels homes feministes davant la igualtat de gènere i com poden fomentar-la.

La Linda Lara va començar  l'acte explicant que els grans avanços tecnològics de la societat no es veuen reflectits de la mateixa manera en l'àmbit de la igualtat de gènere i que per això les persones hem de fer aportacions quotidianes, fomentant la igualtat en el dia a dia a la feina, a l'escola, la llar, a tot arreu .

En Bernat Escudero va comentar que estem en un sistema patriarcal on els homes també estan sotmesos a estereotips que s'han de trencar. És necessari que els homes facin una reflexió interna i comencin a treballar la corresponsabilitat a la llar, a la cura dels infants, a la cura de les persones grans, a aquells àmbits que es consideren més de dones que d'homes, perquè amb relacions iguals tothom ens beneficiem, dones i homes.

A continuació hi va haver un debat molt interessant i dinàmic, on fluïen moltes idees i pensaments.

Gràcies a en Bernat i a totes les persones qui hi van participar, incloent-hi els dos homes que van venir i van intervenir al debat.