dilluns, 19 de març del 2018

FESTIVAL PER LA DONA

21:53

Un any més la coral "Amics per sempre" del Casal d'Avis ha realitzat aquest dissabte 18 de març el festival en commemoració del Dia Internacional de la Dona. La sala estava de gom a gom i l'espectacle de play-back va ser sensacional amb diversitat de números musicals.

La presidenta de Dones per Sant Quirze Linda Lara va manifestar al començament de l'acte que  tots i totes hem de lluitat conjuntament i dia a dia per una societat igualitària i sense violència de gènere de qualsevol tipo. 

També aquest any Dones per Sant Quirze va destinar el recapte de 150kgs d'aliments a l'ONG local Lesfonts Solidària, que dona cobertura a les famíles més necessitades de Les Fonts, entitat que va felicitar a les persones organizadores i participants del festival, agraint el suport que sempre reben del Casal d'Avis

I nosaltres felicitem i donem les gràcies al president José Luis Sagredo, qui ha fet possible aquest festival, i la seva executiva, a la Mari Carmen directora de la coral, als i les artistes i a tot l'equip del casal per tan magnífica organització i espectacle.

Gràcies a tots i totes per aquest fantàstic festival i el vostre suport!