diumenge, 25 de febrer del 2018

11:50

Assemblea anual de Dones per Sant QuirzeEl divendres 23 de febrer l’assemblea anual de Dones per Sant Quirze va tenir lloc a la Masia de Can Feliu.

Durant l’acte es va aprovar l’informe de gestió del 2017 així com el balanç econòmic.
Es van explicar les moltes activitats organitzades per Dones per Sant Quirze durant el 2017, a més de les activitats periòdiques de manualitats, tallers de veu i creixement personal i del punt d'atenció i contacte.

Volem destacar el tradicional “Festival per les Dones” al mes de març en col·laboració amb el Casal d’Avis i on es van recollir aliments per l’ONG local Les Fonts Solidària, el sopars-debat sobre temes d’interès per a la salut, el lliurament del Premi Dona a l'Elvira Cervantes, el tastet vegà, i els actes del mes de novembre contra la violència masclista amb un conte per a infants amb perspectiva de gènere, un taller per unes relacions de parelles igualitàries i la nostra participació amb el nostre espectacle "l'Art de l'Emoció" col·laborant a l'acte organitzat per l'Ajuntament de Sant Quirze del Vallès.

També es va fer esment del projecte Dona un pas més, subvencionat per l’Obra Social de la Caixa pel seu valor social de suport a les dones que pateixen o han patit situacions de maltractaments.

Al 2018 les activitats aprovades continuaran sempre amb l'objectiu de Dones per Sant Quirze, que és treballar per una societat més justa i igualitària,

Al mes de març tiendra lloc el tradicional “Festival per les Dones” en col·laboració amb el Casal d’Avis i on també es tornaran a recollir aliments per les Fonts Solidària; serà el dissabte 17 de març a les 18 h.
També es farà una sopar-debat sobre "El Sexe wue volen les dones" a càrrec de l'escriptora del llibre, Carmen Sánchez, psicòloga clínica, sexòloga i terapeuta de parella.

Per altra banda, es van aprovat també unes noves activitats a preparar durant els propers mesos:;"caminata setmanal", un dia de taller de cuina, una "ruta literària" i el sorteig el dia de Sant Jordi d'una pintura oferida per una de les nostres associades.
Finalment es va agraeir a totes les personas que van col·laborar amb Dones per Sant Quirze i es va fer un petit obsegui a Candice Sarmiento, encarregada del taller de Manualitats.


L'assemblea va acabar amb un simpàtic pica-pica.Proposta d'activitats per a l'any 2018

Divendres 23 febrer a les 19’30 h a Can Feliu : Assemblea Anua(informe gestió i econòmic 2017, proposta activitats 2018 i cobrament quotes).


Punt d’atenció telefònica de DONES X SANT QUIRZE:s’atenen les trucades de les dones i es concreten dies i hores d’atenció i suport al mòbil de l’entitat (609154191) o bé al mail: donespersantquirze@gmail.com

Punt d’atenció presencial de DONES X SANT QUIRZE: els dimecres de 10h a 12h a la Masia Can Feliu

Taller de manualitats, els dimecres de 10 a 12h., a la Masia Can Feliu

Taller de Veu, els dijous de 11 a 13:00h, al Casal d'Avis

Tallers de Crecimiento personal, "Mindfulness" el 3er dijous de cada mes a la Masia Can Feliu.
Places limitades

Dijous 15 de març a les 21h.  Sopar-Debat "El sexe que volen les dones", a càrrec de Carmen Sánchez, psicòloga.

Dissabte 17 març a les 18 h: Festival de les dones en col.laboració amb el Casal Avis, dones x sant quirze participarà amb el berenar. Es proposa que l’entrada siguin aliments per donar suport a l’ONG local Les Fonts Solidària. Els aliments que necessiten ara son:
CACAO POLS
PASTA SOPA
POTETES INFANTILS
FRUITA ALMÍBAR
SAL
SUCRE

23 abril: Diada Sant Jordi al Parc de les Morisques (venda llibres i materials i sorteig d'una pintura oferida per una associada)

Dimarts 28 maig 21h: En commemoració del dia internacional de la salut de les dones Sopar-debat “Mi mente sin mi” per Jenny Moix, psicòloga de la UAB

Maig o junyFira d’Entitats, amb taller de manualitats.

Juliol: reunió planificació segon semestre

Festa Major: participació taller coeducació/crea el teu mussol diumenge festa major i voluntaritat cursa popular

Setembre: participació a l’ofrena floral Diada 11 set

Octubresopar-debat (proposar temàtica)

Novembre: participació als actes del mes contra la violència masclista, concretar dates i participació, campanya sensibilització

Dessembre: Sopar de Nadal (càtering)

Dessembre: participació Marató TV3. Taller coeducació

Altres: recollida joguines pel mercat solidari de les ONG’s de novembre, col·laboració amb el Banc d’Aliments, masterclass solidària, sortida Colònia Güell al juny.
PROJECTE DONA UN PAS MES: activitats pròpies i compartides pel grup del projecte (proposta risoteràpia, sortides…)