dissabte, 5 de desembre del 2015

GRAN ÈXIT DE LA MATINAL EN CONTRA DE LA VIOLÈNCIA MASCLISTA

21:57


 
POEMA "DESCONOCIDA AMIGA" DE AVELINA BENITO


Aquest diumenge 29 de novembre va tenir lloc la matinal d’activitats de Dones per Sant Quirze en commemoració del dia internacional contra la violència masclista.

Durant tot el matí es van realitzar diferents activitats que van tenir un gran èxit de participació, com la masterclass de zumba, la coral del taller de veu, l’exhibició de country, juntament amb les sessions de reiki, manualitats i coeducació. Al llarg de tot el matí el Casal d’Avis de Sant Quirze va repartir 300 xocolates amb melindros i també es va fer una recollida de productes d’higiene personal i de neteja de la llar per l’ONG Les Fonts Solidària.

A més de donar a conèixer les activitats i objectius de Dones per Sant Quirze, també va estar present una nova entitat social que comença a treballar al nostre municipi, Las Personas Primero, per donar suport en processos de desnonaments i execucions hipotecàries i que col·labora habitualment amb Dones per Sant Quirze.

L’acte en memòria de les dones víctimes de violència masclista va tenir lloc a les 12 h amb una encesa d’espelmes i la lectura del poema “Desconocida Amiga” d’Avelina Benito. La presidenta de l’entitat, Sílvia Peralta, va demanar un pacte d’Estat per eradicar aquesta xacra així com la implicació i compromís de tota la societat.

En nom de Dones per Sant Quirze volem agrair el suport de tots els nostres col·laboradors i col·laboradores:

-          Josep Maria Polo per la masterclass de zumba, Francisco Lopera i tots els voluntaris de l’Associació Espai Obert per les sessions de reiki, Candice Sarmiento i el grup de manualitats, Linda Lara i el taller de coeducació, M Josep Besson i totes les participants del taller de veu, Josefina Rico i el grup de country així com els representants del Casal d’Avis per la seva col·laboració amb la xocolatada

-          A la nostra artista de Dones per Sant Quirze, Avelina Benito i a la Janna Cnicolau de Les Fonts Solidària així com al Josep Sánchez de Las Personas Primero

-          I per suposat, a l’amic Josep Busqueta pel seu reportatge de fotos i vídeo

 
Gràcies a tots i totes pel gran treball en equip que va fer d’aquesta primera matinal tot un èxit. La millor manera de fer arribar el nostre missatge per una societat més justa i igualitària.