dilluns, 20 de maig del 2013

CONVENI DE COL·LABORACIÓ DE DONES PER SANT QUIRZE AMB LA REGIDORIA D'IGUALTAT DE L'AJUNTAMENT DE SANT QUIRZE DEL VALLÈS

19:48Linda Lara, presidenta delegada de DONES PER SANT QUIRZE i Sílvia Peralta, regidora d'igualtat en la signatura del conveni de col·laboració
 
 
 
 
A continuació reproduïm la notícia publicada a la web de l'ajuntament de Sant Quirze i al sot.cat:
 
 
L’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès signa un conveni de col·laboració amb l’associació Dones per Sant Quirze

 
Amb la voluntat de fomentar la participació de les entitats de dones al municipi, l’Ajuntament de Sant Quirze, mitjançant la Regidoria d’Igualtat, ha signat un conveni de col·laboració amb l’entitat Dones per Sant Quirze, una associació local sense ànim de lucre que té com a objectiu fundacional impulsar i promocionar la igualtat de drets i oportunitats des del punt de vista de gènere, amb especial incidència en el suport a dones víctimes de la violència masclista. En aquesta línia, desenvolupen un projecte de suport “Dona un pas més” que està subvencionat per l’obra social de La Caixa pel seu valor i compromís social. A més, desenvolupa tallers periòdics oberts a tothom de reiki, manualitats, salsa i jocs de memòria.
Dones per Sant Quirze és una de les entitats locals més actives i complementa aquestes activitats amb el foment del voluntariat, el suport a l’acolliment familiar i a causes solidàries així com la implicació i foment de la coeducació.
Aquest conveni garanteix que aquesta entitat pugui realitzar les seves activitats al Centre Municipal d’Informació i Recursos per a Dones (CMIRD), de manera que contribueix a la dinamització de l’espai com a punt de referència en el desenvolupament de les polítiques d’igualtat a nivell local.
El CMIRD està gestionat pel Servei d’Igualtat de l’Ajuntament i és l’equipament municipal que centralitza les polítiques d’igualtat de gènere i els serveis d’informació i atenció a les dones al municipi.
Segons la regidora d’Igualtat, Sílvia Peralta, amb aquest conveni donem compliment a un dels eixos d’actuació del Pla d’igualtat de gènere municipal, com és fomentar la participació sociopolítica de les dones així com promoure la interrelació  amb les entitats de dones del municipi.
Les activitats que promouen les entitats complementen les activitats que s'organitzen des del Servei d'Igualtat al CMIRD, tot fomentant la conscienciació i sensibilització envers la igualtat de gènere adreçades a la ciutadania.

_________________________________________________________________________

DONES PER SANT QUIRZE vol agrair el suport i la col·laboració que sempre hem trobat des de la regidoria d'igualtat en el desenvolupament de les nostres activitats i de les polítiques d'igualtat de gènere que són l'objectiu fonamental de la nostra entitat.