dilluns, 22 d’octubre de 2012

DONES PER SANT QUIRZE AMB L'ACOLLIMENT FAMILIAR

17:25

 
 
DONES PER SANT QUIRZE  ha coordinat la recollida de roba i materials per a una família d'acollida de Sant Quirze dins el programa d'acolliment familiar de la Generalitat.
Hi ha infants i adolescents que viuen en una situació difícil: la seva família no en pot tenir cura i, aleshores, l'administració se n'ha de fer càrrec. Però és convenient que, mentre la família d'origen d'aquests infants intenta refer-se, hi hagi una altra família que pugui oferir-los un bon entorn per créixer i desenvolupar-se. D'aquest tipus de família se'n diu FAMÍLIA D'ACOLLIDA.
 
Amb el permís de la Consol Lara fem públic el seu agraïment i animar a més famílies a participar en aquest suport tan necessari:
 
" Hola a todas. Soy Consol y a través vuestro he recibido ajuar de bebé que necesitaba para tener en acogida temporal a infantes. Me ha emocionado mucho vuestro interés y apoyo. Y para corresponderos estoy segura que os alegrará saber que desde primeros de agosto tengo un bebé en casa. ! Es un niño precioso! !Soy feliz por acogerle y darle cariño!
!Gracias, muchísimas gracias a todas las personas que lo han hecho posible!
Un abrazo. Consol Lara.