dimecres, 30 de maig del 2012

DIA INTERNACIONAL DE LA SALUT DE LES DONES

23:54
Com cada any i en commemoració del dia internacional de la salut de les dones, DONES X SANT QUIRZE hem celebrat el nostre tradicional sopar-debat dedicat a l'homeopatia en combinació amb les teràpies florals. Hem tingut el plaer de comptar amb l'ANNA M. MILÀN, terapeuta homeopàtica formada en l'Institut Homeopàtic de Catalunya i Mèxic.
L'Anna M. exerceix des de l'any 1986 a Sant Quirze i va ser la introductora de l'homeopatia a Sant Quirze juntament amb la Glòria Briones de la farmàcia Amat. Durant 10 anys va passar consulta a Menorca i ara està instal·lada al poble definitivament i visita al carrer Montseny núm.8.
En els seus tractaments combina la medicina homeopàtica amb les essències florals de diferents llocs del món, bàsicamen flors de Bach i de Califòrnia, per tractar transtorns d'autoestima, ansietat, estrès, teràpida del dol, ajuda a malalts terminals, etc.. Dóna cursos de formació a Espanya, Mèxic i Argentina i ha publicat articles, participat en programes de ràdio, xerrades, col·loquis.
L'Anna M. sempre diu que "la salut és el resultat d'una vida basada en els principis naturals" i en el principi hipocràtic "el primer és no danyar".
Gràcies a elles i a totes les assistents vàrem passar una bona estona a Ca la Mari on vàrem poder degustar un bon àpat en bona companyia.