diumenge, 13 de febrer del 2011

Nota sobre l'assemblea Anual de Dones per Sant Quirze

19:46

Dimarts 8 de febrer va tenir lloc l'assemblea anual de la nostra entitat. En aquesta vàrem aprovar la memòria de gestió i l'informe econòmic de l'any anterior així com van presentar la planificació d'activitats
prevista per aquest any 2011.
De les activitats properes destaca la participació durant el mes de març en diferents actes en commemoració del mes de les dones, com la realització del nostre teatre "La Cenicienta que no quería comer perdices" que tindrà lloc l'11 de març en la jornada de portes obertes del nou Centre d'informació i recursos per a les dones o el Festival de les Dones del 12 de març en col·laboració amb el Casal d'Avis.
Per continuar treballant el suport a les dones en situació de vulnerabilitat, l'assemblea va acordar tornar a presentar el segon any del projecte DONA-UN PAS MÉS a l'obra social de La Caixa i a l'Institut Català de les Dones.
Finalment, es va realitzar la recaptació de quotes i la inscripció al Curs per a les entitats sobre la violència de gènere que organitza la regidoria d'igualtat el 26 de febrer i al qual us animem a participar.