dimecres, 28 de juliol del 2010

Primera sortida del projecte "Dona un pas més" de Dones per Sant Quirze

10:29

Aquest mes de juliol, el grup coordinador del projecte "Dona un pas més" (el nostre temps perquè tinguis temps per a tu) de l' Associació Dones per Sant Quirze ha iniciat la primera sortida del projecte de suport a dones en situació de vulnerabilitat, projecte que recordem ha estat subvencionat per l'obra social de La Caixa pel seu valor en la prevenció contra la violència de gènere i del qual en formen part diferents professionals de l'àmbit psicològic, pedagògic, jurídic i d'inserció laboral.
Aquest projecte té com a objectiu treure a les dones del seu entorn vulnerable i donar-lis eines per recuperar la confiança i l'autonomia en la seva vida personal. Es tracta d'un projecte pioner, que combina activitats lúdiques, tant per les dones com pels seus fills i filles, amb metodologies professionals.
D'aquesta manera es crea una xarxa de suport amb la finalitat d'implicar a la societat en aquesta problemàtica.
Dones per Sant Quirze preveu realitzar sortides periòdiques a diferents espais en grups de 10 a 15 dones per consolidar aquesta activitat dins de les seves actuacions.
Per participar o col·laborar amb DONES PER SANT QUIRZE poseu-vos en contacte al nostre email: donespersantquirze@gmail.com