dissabte, 1 de maig del 2010

Dones per Sant Quirze rep el suport de l'Obra Social La Caixa i el patrocini de l'empresa Colorweb

21:59


L’entitat quirzetenca Dones per Sant Quirze, que treballa per la igualtat d’oportunitats ha rebut el suport de l’Obra Social de La Caixa pel seu projecte Dona-Un pas més. Aquest projecte té com a objectiu sensibilitzar i implicar a la societat de Sant Quirze en la detecció i prevenció de la violència de gènere. Es tracta d’ajudar a les dones maltractades a fer front a la seva situació i recuperar els trets que les permetin exercir la seva ciutadania plena amb autonomia i llibertat. Per aconseguir-ho es proposen sortides trimestrals a una casa de colònies en grups de 10 a 15 dones amb llurs infants, acompanyades per coordinadores de Dones per Sant Quirze i diferents professionals especialitzats, de manera que les dones puguin sortir del seu entorn per compartir experiències, recursos i crear xarxa.

D’aquesta manera la societat actua i es fa coresponsable d’aquesta problemàtica. Dones per Sant Quirze també ha trobat aquest compromís en l’empresa Colorweb de Sant Quirze, empresa d’impressió digital on-line, que com a empresa responsable socialmente, vinculada amb el seu municipi i sensibilitzada amb la problemàtica de la igualtat de gènere, ha signat un acord de col·laboració amb Dones per Sant Quirze, per actuar com a patrocinador pel disseny i impressió dels materials de l’entitat.

Desde Dones per Sant Quirze estem plenament convençudes que amb el compromís i sensibilitat de la societat podrem arribar a aconseguir aquesta igualtat i eradicar la violència de gènere, per això és necessari que persones, empreses i entitats s’impliquin en aquesta responsabilitat social compartida. El compromís de l’Obra Social de La Caixa i de Colorweb n'és un exemple.

Silvia Peralta, presidenta de DxSQV, amb Albert Martí, director de La Caixa de Sant Quirze


Silvia Peralta, presidenta de DxSQV, amb José Sánchez, director de producció de Colorweb