diumenge, 19 de novembre del 2017

ACTES COMMEMORATIUS DEL DIA INTERNACIONAL PER A L'ELIMINACIÓ DE LA VIOLÈNCIA ENVERS LES DONES.

21:41

Nosaltres, Dones per Sant Quirze, voldriem que no s'haguès de commemorar aquest dia, però malauradament fins que la nostra societat masclista no canvïi hem de continuar reinvidicant unes relacions des de la igualtat i sense violència envers de la dona.
Hem de canviar les nostres actituts.
Per això aquest any ens dirigim a tots els pùblics que vulguin participar en aquests actes per a l'erradicació de la violència masclista.

Hem organitzat tres actes:

- Dijous 23 Nov. 18h Sala d'Actes Biblioteca Sant Quirze Vallès.
El primer acte  és un conte infantil participatiu El peix irisat. 
L'educadora i talker contes Roser Garcia de "El Momo i Jo" ens farà gaudir d'un conte conegut amb una versió divertida i diferent de perspectiva de gènere. 


- Dissabte 25 Nov. 18h30 Celler Can Barra
El segon és la nostra participació a l'acte institucional de l'Ajuntament de Sant Quirze, amb dansa i curtmetratge d'en Josema i un poema de l'Avelina Benito recitat per ella mateixa. 
És una part del nostre petit espectacle "l'Art de l'Emoció", i sens dubte ens emocionarà!


- Dijous 30 Nov 19h Masia Can Feliu
El tercer és un taller sobre "els mites de l'amor romàntic",  de l'Aroa Talavera, piscòloga i dinamitzadora de grup. No us ho perdeu perquè és un taller molt interessant per evitar relacions de parelles desiguals.
Aquest acte començara amb un poema de l'Avelina Benito, que ha creat especialment per aquest dia internacional per l'eliminació de la violència envers les dones.


Us hi esperem!!