dijous, 26 de març del 2015

ÉXIT DEL FESTIVAL SOLIDARI DEL CASAL AVIS

23:47















El Casal d’Avis ple de gom a gom va gaudir amb l’espectacle musical de la Coral Amics per Sempre, amb números musicals tradicionals i moderns. Al Festival també va participar Josep M Polo amb una magnífica exhibició de dansa. Aquest “Festival per les dones” celebrar aquest dissabte 14 març, s’ha convertit en un acte tradicional, doncs ja és el sisé any consecutiu, que es fa en el marc del mes de març i en commemoració del dia internacional de les dones, a iniciativa de l’entitat Dones per Sant Quirze, que treballa per la igualtat d’oportunitats i que aquest any va decidir tornar a destinar el recapte d’aliments a l’ONG local Les Fonts Solidària, que està realitzant una gran tasca a Les Fonts donant cobertura a les famílies més necessitades.

La presidenta de Dones per Sant Quirze, Sílvia Peralta, i la presidenta del Casal d’Avis, Elvira Cervantes, van remarcar la importància que tres entitats del poble s’uneixin per una causa solidària. Per la seva banda, la Janna Colomer, representant de Les Fonts Solidària va agrair la col·laboració del Casal d’Avis i de Dones per Sant Quirze, com exemple de compromís i solidaritat.

Gràcies a aquesta iniciativa es van recaptar més de 340 kg d’aliments per les famílies amb més necessitat. Des de DONES PER SANT QUIRZE volem agrair al Casal d’Avis la seva inestimable col·laboració, a tota la Coral i a tots els participants i assistents que van tornar a fer d’aquest acte tot un èxit.