dilluns, 18 de març del 2013

GRAN ÈXIT DEL FESTIVAL SOLIDARI AL CASAL D'AVIS

23:16


La nostra presidenta, Sílvia Peralta amb el representant de Sant Quirze pels Infants, Oscar García.


La tresorera Amparo Flamerich i la secretària Linda Lara donen la recaptació obtinguda als representants de Sant Quirze pels Infants, acompanyades del president del Casal d'Avis, Alvaro García.




Més d’un centenar de persones van poder gaudir de l’espectacle musical de la Coral Amics per Sempre del Casal d’Avis, amb números musicals tradicionals i moderns. Aquest festivals és ja el quart any que es fa en el marc del mes de març i en commemoració del dia internacional de les dones, a iniciativa de l’entitat Dones per Sant Quirze, que treballa per la igualtat d’oportunitats entre dones i homes i que aquest any va decidir destinar la recaptació a l’ONG local Sant Quirze pels infants.

Les representants de l’entitat Dones per Sant Quirze van donar els 216 euros que es van recaptar amb l’entrada per al menjador infantil del Perú de Sant Quirze pels infants. La seva presidenta, Sílvia Peralta, va remarcar la importància que tres entitats del poble s’uneixin per una causa solidària i va agrair la col·laboració del Casal d’Avis on les seves dones són tot un exemple de dones lluitadores, dinàmiques i valentes, i sempre solidàries.

Per la seva banda, l’Oscar García de Sant Quirze pels Infants va agrair també la iniciativa de Dones per Sant Quirze i la col·laboració del Casal d’Avis, on el seu president Alvar García va remarcar la importància d’actes com aquest que ens ajuden a construir un món més just i solidari.