dilluns, 3 de desembre del 2012

REUNIÓ PROJECTE DONA-UN PAS MÉS

12:56





Aquest mes de novembre l'associació de Dones per Sant Quirze ha realitzat la reunió periòdica del Projecte "Dona-un pas més" amb un grup de dones que s'han incorporat aquest any i d'altres que formen part d'anys anteriors. Aquest projecte té com a objectiu treure a dones en situació de vulnerabilitat del seu entorn i donar-les eines per recuperar la confiança i l'autonomía en la seva vida personal. Aquest projecte està subvencionat per l'Obra Social de la Caixa pel seu valor en la prevenció contra la violència de gènere.
Durant aquest mes DONES PER SANT QUIRZE ha participat en els actes en commemoració del dia internacional contra la violència masclista i ha llegit el manifest institucional en l'acte principal de la regidoria d'igualtat de l'ajuntament de Sant Quirze que va tenir lloc el dimecres 21 de novembre.
Així mateix continuem amb la nostra campanya NO T'ESTIMA, de distribució de postals il·lustrades per l'Avelina Benito a diferents equipaments municipals i comerços de Sant Quirze.