diumenge, 31 d’octubre del 2010

Dones per Sant Quirze al lliurament dels premis Femitic

13:57

Dimecres 27 d'octubre va tenir lloc l'acte de lliurament dels Premis FEMITIC organitzats per Dones en Xarxa amb l'objectiu de visibilitzar els continguts digitals de les dones a la xarxa d'internet així com potenciar el seu posicionament. La Consellera de Salut, Marina Geli, va ser l'encarregada de lliurar el primer premi, que va recaure en el vídeo "Connectades" i el Diputat de Cultura, José Manuel González Labrador va lliurar el segon premi al vídeo "Mireia".
A l'acte va assistir la presidenta de DONES PER SANT QUIRZE, Sílvia Peralta, en representació de l'entitat quirzetenca que ja és la segona edició en la que participa. El vídeo de DONES PER SANT QUIRZE, "Cuinant Internet" va rebre una valoració molt positiva per part del jurat, en el que ens encoratja a seguir participant en aquest festival de vídeos per a dones.



Marina Geli i José Manuel González Labrador lliurant els premis


Sílvia Peralta amb el Diputat de Cultura, José Manuel González Labrador


Adela Valdívia amb Karol Bergeret, una de les dissenyadores més avantguardistes de Barcelona i membre del jurat i Carme Sánchez, sexóloga del consultori "La Carlota et parla de sexe"


Sílvia Peralta amb la Consellera de Salut, Marina Geli